Boat Trips Curacao

MUSHROOM FOREST & BLUE ROOM

Iedere woensdag neemt deze Breeze Boattrip u mee naar een van Curaçao’s mooiste koraalriffen, Mushroom Forest, met zijn verbazingwekkende paddestoel koraalformaties en de Blauwe Kamer (ook bekend als de Blauwe Grot).

Beide locaties bieden geweldige snorkel- en duikstekken.

Bij het boarden in de vissershaven aan de Caracasbaai wordt u ontvangen met een ontbijt, koffie en thee.

Daarna varen we langs de prachtige zuidkust met de mooiste stranden, richting westen.

Rond 12:30 kunt u genieten van een heerlijke uitgebreide BBQ-lunch met salades en fruit.

De bar is geopend vanaf het moment dat u aan boord gaat, voor non-alcoholische drankjes en vanaf 12:00 voor alcoholische dranken : bier, wijn, rum en vodka

Vervolgens bezoeken we een prachtig bounty strand om te genieten van de natuur, relaxen op het strand of gewoon rondhangen op het dek.

Natuurlijk zijn duikers ook van harte welkom. Als u wilt duiken , laat ons dit weten bij uw boeking. Duikmateriaal is niet inbegrepen maar hier kan voor gezorgd worden.

Max Pass. 35

 • Boarding bij Vissershaven, Caracasbaai om 8 AM
 • Terugkomst om 5 PM
 • Prijs : € 85 
 • Inclusief :
  • Ontbijt ( broodjes, koffie en thee)
  • een heerlijke BBQ lunch, met salades en fruit
  • Open Bar met soft frisdrank, wijn, bier, vodka en rum.
  • Snorkelmaskers en vesten gratis te gebruiken
 • Wat u moet meenemen :
  • Zwemspullen, zonnebrand en handdoek.
 • Indien voorradig tegen betaling te verkrijgen : zonnebrandcreme en handdoeken.

U ontvangt op het moment van boeken direct een betalingsbevestiging

Bij het instappen van de Breeze bij de vissershaven op Caracas Bay, u wordt verzorgt met ontbijt, koffie en thee, voor u de energie voor een spannende dag op zee

Vervolgens varen we langs de prachtige zuidkust, kop west langs enkele van de mooiste stranden in het Caribisch gebied. Veel van deze gebieden zijn onbewoond en gebrek aan ontwikkeling, zodat ze de ultieme Caribische achtergrond die u ziet op ansichtkaarten en droomt bij het plannen van een reis naar deze hoek van de wereld leveren.

Rond 12:30, zal u genieten van een heerlijke BBQ-lunch, compleet met salades en fruit, evenals volwassen dranken om u te helpen in de groef van een eiland.

De bar is geopend vanaf het moment dat u aan boord voor niet-alcoholische dranken en alcoholische dranken zijn beschikbaar om 12:00 uur, met inbegrip van bier, wijn, rum en wodka.

Onderweg bezoeken we een prachtige omgeving waar u kunt rondlopen en genieten van de natuur, ontspan op het strand, of gewoon rondhangen op het dek.

Natuurlijk, welkom wie zoekt duiken toursare ook. Als u duiken wilt, laat het ons weten bij de boeking. Duikuitrusting is niet inbegrepen in de tour, maar hebt u niet uw eigen, kunnen we de geleverde apparatuur tegen een lage prijs aanbieden.

Prijs : € 85 

Zoek beschikbaarheid

TERUG NAAR OVERZICHT TRIPS